astro-147

Wij vinden dat coaching niet alleen voor sporters zou hoeven te zijn. Bij PHH Coaching kan iedereen in contact komen met een coach die hem of haar kan helpen met zowel professionele als persoonlijke uitdagingen.

Sterker nog: onze coaches zien die twee altijd als wezenlijk met elkaar verbonden. Wat u bereikt in uw professionele leven is niet los te zien van uw privéleven.

Zolang er maar sprake is van een concreet doel, is daarbij altijd coaching mogelijk. Dat doel bepaalt dan in belangrijke mate hoe de coaching eruit komt te zien. Het doel kan allerlei vormen aannemen. Misschien is het een toekomstdroom, een verandering die de cliënt met hulp van de coach wil zien te bereiken. Maar u zou ook kunnen denken aan coaching voor veranderingen waar u niet zelf voor gekozen hebt: de inzet van de coach is dan eerder om de cliënt te helpen deze verandering zo goed mogelijk te doorstaan.

Naast uw specifieke doel of hulpvraag, is de aanpak van PHH Coaching altijd ook gebaseerd op uw specifieke situatie. De coaching houdt rekening met het geheel van samenhangende omstandigheden; zowel met de problemen als met de mogelijkheden die daaruit voortvloeien.

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail